Традицията от
Райски кът 1 ...
продължава в
Райски кът 2


Комплекс "Райски кът" 2 е продължение на успешната идея за
затворен тип комплекс заложена в комплекс "Райски кът" 1


Изграден в южния район на гр.Пловдив - "Кючук Париж". Разположен е на бул."Южен" - /бул."Александър Стамболийски"/, пред рум "Родопи", с разгърната застроена площ над 25 000 кв.м., съдържащ 188 апартамента, 112 паркоместа, ресторант, пицария, супермаркет, детски център, магазини, студио за красота, фитнес център... и разкошна вътрешна градина. Кокетният вътрешен двор от 3 дка ще бъде предизвикателство за всички собственици и гости на комплекса, които сред много зелинина, фонтани и барбекю ще се наслаждават на тишина и спокоиствие. Малките обитатели на мини градчето ще се забавляват в специално оформен детски кът.


Get Adobe Flash player

Когато купувате апартамент с акт 16

1. Виждате какво придобивате в реалното му изпълнение
2. Може да заживеете в него още днес
3. Когато купувате с цел инвестиция веднага може да се отдаде под наем и да носи доходност
4. Получавате гарантиран банков кредит от всяка банка
5. Спирате да плащате месечен наем а изплащате сходна вноска банков кредит
ЖИЛИЩА

Разгърната застроена площ на комплекс "Раийски кът" 2 възлиза на 22 500 кв.м. Съдържа седем сгради в П - образна форма, заключващи с вътрешна градина. Жилищната зона предлага голям избор от 220 апартамента с квадратури от 40 кв.м. до 160 кв.м.
Изложенията и разпределенията на жилищата са разнообразни. Умело архитектурно решение предвижда спалните да гледат към кокетен вътрешен двор, оформен естетически с фонтани, алеи, детска площадка... и много зеленина.
На разположение на собсвениците е подземен паркинг и надземни гаражи. Пропусквателние режим ( 24-часова охрана с видеокамери) е сред отличителните особености на миниградчето и гарантира пълен контрол на достъпа на външни лица.

КОМФОРТ, СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ
Луксозното изпълнение на апартаментите, изградената охранителна и противопожарна защита, хидравличните асансьори с огледална кабина, PVC дограма с дървесен релеф, блиндираната входна врата с 4-странно заключване и MDF интериорни врати, хидро и топлоизолациите на сградите гарантират максимален комфорт и сигурно пребиваване на собствениците в комплекса. TV, Internet и телефонната мрежа улесняват мобилността на комуникациите, СОТ услугите подчертават усещането за сигурност.
Обектът се предава по Български Държавен Стандарт / шпакловка и замазка/.

Райски кът 2 впечетлява и с разнообразие от търговски части на партерните етажи:фитнес, студио за красота, аптека, кулинарен магазин, ресторант, магазини, охрана, супермаркет, пицария, детска занималня ...

Близостта, достъпността и качеството на предлаганите стоки и услуги спестява време, създава благоприятни условия за релакс, забавления и добро настроение.


РЗП по СГРАДИ

Сграда1 – 2732.78 м2
Сграда2 – 4495.58.м2
Сграда3 – 1391.72 м2
Сграда4 – 3968.91 м2
Сграда5 – 3363.07 м2
Сграда6 – 3266.66 м2
Сграда7 – 2412.29 м2

Първата копка на жилищен комплекс "Райски кът" 2


бе направена на 14.07.2008 година лично от инвеститорът Хрисо Томов .

ГАЛЕРИЯ


НАЧАЛЕН ЕТАП 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ


"РАЙСКИ КЪТ" 2 С АКТ 16ОБЗАВЕЖДАНЕ