BELMEKEN RESIDENCE - информация

BELMEKEN RESIDENCE SOFIA  е новоизграждаща се мултифункционална сграда с магазини, офиси, жилища и подземни гаражи. Намира се в един от старите квартали на София – кв.Павлово, на уникална за района локация. От сградата се открива прекрасна гледка към Витоша.

BELMEKEN RESIDENCE е проект на „Стройколукс София“ ООД - част от структурата на „Стройколукс“ ООД - гр. Пловдив, която фирма е най-големият инвеститор в жилищното строителство в града.

 

Местоположение

Сградата и инфраструктурата предлагат всички удобства и преимущества за живот в големия град. В непосредствена близост до нея се намират детска ясла, детска кухня , детска градина и две учебни заведения. В близост са разположени множество търговски обекти и хипермаркети от веригите: Кауфланд , Фантастико и Билла. Също така в близост са и административните сгради на НАП и АГКК. Разположена на тихо и комуникативно място с бърз достъп до градски транспорт, като трамвай №5, трамвай №4, трамвай №11, автобус №260, автобус №107 и на две спирки от бъдещата станция на метрото - Цар Борис III.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

BELMEKEN RESIDENCE е с обща разгъната площ от 9 200 кв.м. В нея ще бъдат изградени 3 магазина, 11 офиса, 61 апартамента и 71 паркоместа.

Апартаментите са три вида – двустайни (с една спалня ) – 29 бр., тристайни (с две спални) – 27 бр., четиристайни (с три спални) – 4 бр. и мезонет – 1 бр.

Квадратурите на различните обекти са доста разнообразни – от 36 кв.м до 356 кв.м

 

ВЛОЖЕНИ МАТЕРИАЛИ

При изграждането на BELMEKEN RESIDENCE е заложено на качествени и съвременни материали:

Керамични тухли – Wienerberger;

Топлоизолационна система на BAUMIT с 10 см изолация;

Изградена отоплителна система на газ с проточен бойлер, без радиатори и газов котел;

Блиндирани входни врати;

6 камерна ПВЦ дограма;

Асансьори – ORONA;
}

Видео

Локация