РАЙСКИ КЪТ 2 - информация

 

РАЙСКИ КЪТ" 2


е продължение на успешната идея за затворен тип комплекс заложена в комплекс "Райски кът" 1.

 

Изграден в периода 2008 – 2011 г. в южния район на гр.Пловдив - "Кючук Париж". Разположен е на бул."Южен" - /бул."Александър Стамболийски"/, пред РУМ "Родопи", с разгърната застроена площ от над 25 000 кв.м., съдържа 188 апартамента, 112 паркоместа, ресторант, пицария, супермаркет, детски център, магазини, студио за красота, фитнес център... и разкошна вътрешна градина. Кокетният вътрешен двор от 3 дка е предимство за всички собственици и гости на комплекса, които сред много зеленина се наслаждават на тишина и спокойствие. Малките обитатели на мини градчето се забавляват в специално оформен детски кът с пясъчник, люлки и пързалки.

 

 ЖИЛИЩА
 

Разгърната застроена площ на комплекс "Раийски кът" 2 възлиза на 22 500 кв.м. Съдържа седем сгради в П - образна форма, заключващи с вътрешна градина. Жилищната зона предлага голям избор от 220 апартамента с квадратури от 40 кв.м. до 160 кв.м.

Изложенията и разпределенията на жилищата са разнообразни. Умело архитектурно решение предвижда спалните да гледат към кокетения вътрешен двор, оформен естетически с алеи, детска площадка... и много зеленина.
На разположение на собствениците е подземен паркинг и надземни гаражи. 24-часова охрана с видеокамери гарантира пълен контрол на достъпа на външни лица.

 

КОМФОРТ, СИГУРНОСТ И СПОКОЙСТВИЕ

Луксозното изпълнение на апартаментите, изградената охранителна и противопожарна защита, хидравличните асансьори с огледална кабина, PVC дограма с дървесен релеф, блиндираната входна врата с 4-странно заключване и MDF интериорни врати, хидро и топлоизолациите на сградите гарантират максимален комфорт и сигурно пребиваване на собствениците в комплекса. TV, Internet и телефонната мрежа улесняват мобилността на комуникациите, СОТ услугите подчертават усещането за сигурност.
Обектът се предава по Български Държавен Стандарт / шпакловка и замазка/.

Райски кът 2 впечатлява и с разнообразие от търговски обекти на партерните етажи: фитнес, студио за красота, аптека, кулинарен магазин, ресторант, магазини, охрана, супермаркет, пицария, детска занималня ...

Близостта, достъпността и качеството на предлаганите стоки и услуги спестява време, създава благоприятни условия за релакс, забавления и добро настроение.


РЗП по СГРАДИ
 

Сграда 1 – 2732.78 м2
Сграда 2 – 4495.58.м2
Сграда 3 – 1391.72 м2
Сграда 4 – 3968.91 м2
Сграда 5 – 3363.07 м2
Сграда 6 – 3266.66 м2
Сграда 7 – 2412.29 м2

Всички жилища в "Райски кът 2" са продадени!

Локация