ARTE SPA & PARK HOTEL - информация

Arte Spa&Park Hotel е най-новият пет звезден комплекс в SPA столицата на Балканите – град Велинград. 

Концепцията на Arte Spa & Park Hotel е иновативност, модерен дизайн и лукс сред природата.

Площта на парцела е 8 508 m2, като застроената площ е 3 507 m2, а общата РЗП е 11 702  m2. Хотелът разполага със 126 различни помещения за настаняване. На партерният етаж на Arte Spa&Park Hotel Велинград се намират: СПА център, вътрешен басейн, външна релакс зона, фитнес, балнеология, рецепция и лоби, оби-бар, пура-бар, игрална зала, детски кът, магазин, конферентна зала, ресторант с кухня.

Arte Spa&Park Hotel Велинград е игра на сетивата в обстановка изцяло дарена от природата. Среда проектирана с естествени материали - камък, дърво и текстил. Рецепцията посреща гостите на хотела с огромна вертикална градина (стена покрита с естествена зеленина), камина на био-етанол, отделни кътове за настаняване на гостите, докато изчакват, стена с дървени скулптури на елени, както и колоритни кошери създават усещането за сливане с природата. Стаите в Arte Spa&Park Hotel са проектирани в модерен алпийски стил, съчетали в себе си функционалността, дизайна и уюта на дома за което допринася мекотата на естествения текстил, топлината и уюта на дървото, примесени с красотата и пъстротата на естествените камъни. Подовете са покрити с вълнен мокет за повече топлина, съчетан с дървена ламперия, както и различни видове текстилни структури за по-голямо разнообразие в интериора. Баните са изпълнени изцяло от горен гранит (термолющен гранит).

Ресторант Arte Spa&Park Hotel Велинград очарова с топлата си атмосфера. Интересен детайл в ресторанта са декорациите по стените отново направени от комбинация на фурнир, текстил и камък. Елегантно се съчетават и с дървените и меки столове, чийто детайли се появяват и по таваните и осветлението. Екстравагантен детайл са  декоративно използваните гюмове за мляко.

Зона Лоби Arte Spa&Park Hotel Велинград продължава цялостната визия за уют и отново събира в интериора си естествени материали. Тук акцент са големите библиотеки от дърво, естествените стволове от брези  и дървесни пана резбовани в стилни планински елементи,  - снежинки, шишарки и борови клонки. Перфектен завършек е меката мебел от големи, удобни дивани и кресла. Акцент са  калъфите за креслата от естествени кози кожи.

СПА център и фитнес на Arte Spa&Park Hotel Велинград допринася за пълноценната почивка на духа и тялото в компанията на приглушена светлина, хромотерапии и ароматни масла. Интериорният дизайн на СПА центъра завършва цялостната визия на хотела повтаряйки декоративните елементи от другите части на хотела чрез  мозайки, съчетани с дърво, камък и стъкло.

Изградени са сауна, турска баня, зала за масаж и различни видове терапии. Всички зони са проектирани в емблематичните материали за хотела - камък и дърво.

Посетете ни: http://artehotel.bg/

}

Видео

Локация